ОБЩИ УСЛОВИЯ

Звезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивнаЗвезда неактивна
 

ВНИМАНИЕ!

Моля, прочетете внимателно Общите условия за ползване на сайта за електронна търговия skph.eu. Ако използвате този сайт, се приема, че се съгласявате с предложените Общи условия, приемате ги и се съгласявате да ги спазвате! Моля, ако не сте съгласни и не приемате настоящите Общи условия, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ САЙТ!

Настоящите Общи Условия влизат в сила от 01.05.2012 г.

Сайтът skph.eu е собственост на «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД.


ПРАВИЛА ЗА ПОЛЗВАНЕ

skph.eu е сайт, създаден за търговия със стоки и услуги през Интернет. Той съдържа стоки, класифицирани в отделни категории според предназначение, код, наименование, цена и др. Сайтът дава възможност на потребителите за достъп до наличната информация, да пазаруват през Интернет, да публикуват мнения и коментари за предлаганите в него стоки, RSS-абонамент за новини.

Потребителите имат право:

 • да ползват информацията, публикувана в сайта само за лична употреба с нетърговска цел.

Потребителите нямат право:

 • да извършват действия, с които нарушават законите на Р. България и общоприетите правила за комуникация, да извършват злоумишлени действия в т.ч. неоторизиран достъп до сайта, софтуер, мрежи, компютри и други устройства.
 • да разпространяват вируси и други компютърни програми, които са проектирани за причиняване и нарушаване на каквито и да било права и интереси на трети лица.
 • да го претоварват с фиктивни заявки.
 • да се променя, копира, разпространява, прехвърля или да се манипулира информацията в сайта (като текст, снимки, цени и др.) по какъвто и да е друг начин, освен по предназначение.

ТЪРГОВСКИ МАРКИ

Търговските марки, използвани в сайта, са притежание на техните собственици!


ПРЕПРАТКИ КЪМ САЙТОВЕ, СОБСТВЕНОСТ НА ТРЕТИ ЛИЦА

Сайтът съдържа линкове към други уеб сайтове, които са собственост на трети лица, предоставени само за Ваше удобство и не са обвързани с настоящите Общи условия!

skph.eu по никакъв начин не препоръчва и не налага тези сайтове и информацията, публикувана в тях, на трети лица. Ако използвате тези препратки, Вие правите това изцяло на своя отговорност и свой риск. Наличният софтуер, който е достъпен посредством публикуваните линкове, е под закрила на Закона за авторското право и е собственост на съответните производители и/или техни доставчици и партньори. Моля, преди употребата му да се запознаете с условията за ползване, определени от неговите собственици.


ОГРАНИЧЕНИЕ НА ОТГОВОРНОСТТА

skph.eu, неговите доставчици или трети лица не носят никаква отговорност при никакви обстоятелства за каквито и да било щети, загуба на информация, пропуснати ползи или др., предизвикани в резултат на употреба или неупотреба на сайта. Това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждения спрямо skph.eu, или материали от него, довели до възникване на вреди за потребителя, за които е необходим ремонт, сервиз или поправка на оборудване или информация. Потребителят поема изцяло отговорността и всички разходи, свързани с отстраняване на нанесените вреди.

Сайтът skph.eu се предлага на потребителите „във вида в който е”. «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД не носи никаква отговорност по отношение на надеждността на неговото функциониране, условията на достъпа до сайта и други параметри.

skph.eu е свързан и работи в Интернет мрежата и поради тази причина е невъзможно да гарантираме, че информацията от и към сайта няма да бъде следена или записвана от трети страни без съгласието или знанието на собствениците на сайта. В тази връзка skph.eu не носи отговорност за неправомерно получена информация от трети лица.


ПУБЛИКУВАНЕ НА МНЕНИЯ

skph.eu дава възможност на своите потребители да публикуват мнения и коментари относно предлаганите стоки, като по никакъв начин и при никакви обстоятелства не носи отговорност за коректността и верността им – тя се поема изцяло от потребителите, които са ги публикували. skph.eu си запазва правото да изтрива мнения, които са нецензурни; не са по темата; когато имат съдържание, забранено от закона или когато те не са на български език.


ЦЕНИ

skph.eu има право да променя цени, количества, начин за плащане и доставка, както и дизайна и технологията на сайта, без за това да дължи предварително предизвестяване.

skph.eu има право да прави намаления на цените. Съобщението за намаление се прави като до зачертаната стара цена се поставя нова. Намаленията важат до изчерпване на количествата или за определен период, но не повече от 1 месец.

skph.eu има право да спре или изтрие информацията за дадена стока или на дадена категория по своя преценка.


ИНФОРМАЦИЯ ОТ ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

skph.eu не иска да получава конфиденциална или защитена информация от Вас чрез този сайт. Всички материали, информация и други съобщения, излъчени или изпратени от този сайт, ще се считат за неповерителни и непредставляващи предмет на права. При регистрирането си в skph.eu всеки потребител на сайта си създава свое уникално потребителско име – комбинация от букви и цифри, своя уникална парола за достъп – комбинация от букви и цифри, както и еднократно и доброволно въвежда своите данни, които се използват само и единствено при изпълнение на заявена от него поръчка. Изборът на уникално потребителско име, уникална парола и тяхното съхранение зависят изцяло от потребителя. Всеки потребител на skph.eu носи пълна отговорност за опазване тайната на своите потребителско име и парола и всички действия, които се извършват чрез използването им.

Личните данни – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на стока, адрес за кореспонденция, телефон за връзка, актуален и-мейл и данни за фактура (когато потребителят желае да получи такава), които потребителите доброволно и по собствено желание изпращат до сайта при своята регистрация в skph.eu, са под закрила на Закона за защита на личните данни. Потребителите на skph.eu са съгласни с факта, че фирма «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД и нейните служители, в зависимост от своите задължения, имат достъп до част или цялата информация, с която се идентифицира даден потребител – трите имена, област, град, пощенски код, адрес за доставка на стока, адрес за кореспонденция, телефон за връзка, актуален и-мейл и данни за фактура (когато потребителят желае да получи такава), но без право да я разпространяват, разгласяват, предоставят или преотстъпват на трети лица, освен в случаите, когато тя се изисква от оправомощените органи и в съответствие с българското законодателство.

Всеки регистриран в skph.eu потребител има право да поиска изтриване на въведените от него лични данни, като това води и до заличаване на използваните от него потребителско име и парола. За тази цел потребителят следва да докаже, че именно той е регистрираното лице, като изпрати цялата информация, която е въвел при регистрацията си.


ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Изявление за политиката на поверителност на «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД

Защитата на личните данни на нашите потребители е важна грижа за нашата фирма. Личните данни са информация, която служи за Вашата идентификация – име, електронен или пощенски адрес. «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД не събира лични данни от Вас, освен ако Вие не ги предоставите в случай, когато поръчвате от нас стоки или се абонирате за информационни бюлетини.

«Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД ще използва личните Ви данни единствено за целите на техническото управление на сайта, за да Ви предостави достъп до специфична информация или за обща комуникация с Вас. «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД няма да продава Вашите лични данни на трети страни, нито ще ги търгува някъде другаде. Служителите на «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД са длъжни да опазват поверителността на Вашите данни и да спазват споразумение за разкриване на поверителна информация.

Вие сами контролирате информацията, която предоставяте на «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД за себе си. Ако обаче изберете да не споделяте тази информация с «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД, имайте предвид, че е възможно да нямате достъп до някои области на сайта.

Когато осъществявате достъп до Интернет сайта на «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД, автоматично и не като част от регистрацията се записват някои общи и не лични данни – използван Интернет браузер, IP адрес, брой посещения, средно прекарано време в сайта, разгледани страници. Тази информация сама по себе си не може да идентифицира конкретно лице. Тази информация се използва с диагностична, статистическа цел, за поддръжка на функционалността му и информация относно ползването на сайта ни. Вашите данни не се обработват повече, нито се предават на трети страни.

«Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД съветва всички родители и настойници да обучават децата си на безопасност и отговорност при предоставяне на лични данни в интернет. Непълнолетни лица не трябва да предават лични данни на сайта на електронния магазин skph.eu без разрешението и знанието на своите родители или настойници. «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД няма да събира лични данни, ако знае, че са на непълнолетни лица, нито ще ги използва по някакъв начин, освен във връзка с дейността на сайта, нито ще ги разкрива на трети страни без разрешение.

ПРАВО НА ОТКАЗ ПРИ ПОЛУЧАВАНЕ НА СТОКАТА

Клиентите на skph.eu могат да откажат да получат поръчаната от сайта стока в следните случаи:

 • При повреда на стоката или опаковката и при транспортирането й до клиента.
 • Когато цената, която следва да се заплати при доставка на стоката, не съответства на дължимата цена към момента на подаване на поръчката за покупка.
 • Не е спазен срока за доставката.

ОБЩИ

skph.eu се управлява в гр. Пловдив, България. skph.eu не декларира, че материалите и услугите, предлагани в сайта, са достъпни и подходящи извън територията на Република България. Достъпът до сайта от територии, където съдържанието му е незаконно, е забранен.

skph.eu има право да променя Условията за ползване на сайта по всяко време, като след всяка промяна се актуализира датата, на която тя е извършена. Препоръчваме Ви да посещавате тази страница периодично, за да се запознавате с актуалните в момента условия, тъй като те са обвързващи за Вас.


ПРАВО НА ОТКАЗ ПРИ ПОРЪЧКА НА СТОКА

«Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД има право да откаже доставка на стока в следните случаи:

 • когато потребителят не е предоставил координати или предоставените данни са непълни
 • когато не е изпълнено някое от изискванията в Общите условия
 • когато потребителят е нарушил някое от общите условия
 • при невъзможност да получи потвърждение по телефона

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ВСИЧКИ ПОТРЕБИТЕЛИ по смисъла на Закона за защита на потребителите (ЗЗП), която ние сме длъжни да Ви предоставим

 • 1. Сайтът skph.eu е собственост на «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД.
 • 2. Всички характеристики на стоките са описани подробно в страницата за представяне на всеки отделен артикул.
 • 3. Всички цени са с вкл. ДДС.
 • 4. Стоките се доставят чрез куриер с наложен платеж за сметка на потребителя (Cash On Delivery).
 • 5. Всички плащания на поръчани от Вас стоки са съобразени с чл. 93, ал. 1. от Закона за задълженията и договорите.
 • 6. Рекламация:
 • 6.1. След получаване на стоката потребителят следва да провери за несъответствия във вида, качеството и количеството на поръчаната стока, съгласно чл.122 от ЗЗП. В случай, че има несъответствия, следва да се обърне към нашия офис за рекламация в писмен вид по реда на чл.125 от ЗЗП.
 • 6.2. При проява на скрити фабрични дефекти и липси следва да направи рекламация в писмен вид след установяването им в рамките на срока, съгласно чл.126 от ЗЗП, който започва да тече от деня на получаване на стоката.
 • 6.3. В случай на непълна доставка «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД следва незабавно да достави липсващите стоки.
 • 6.4. В случай на повреда на стоката, която е отстранима, «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД има право или да извърши ремонт за отстраняване на фабричния дефект, или да замени стоката с нова. Ако повторната поправка не е успешна или заместващата стока не е задоволителна, то потребителят има право или на отстъпка от покупната цена, или да се откаже от договора.
 • 7. Право на отказ от стока:
 • 7.1. Всеки потребител по смисъла на ЗЗП има право да се откаже от поръчаната стока в рамките на 7 работни дни, считано от датата на получаване на стоката, в случай, че:
 • не е ползвана, не е нарушена целостта на оригиналната опаковка;
 • е във вида, в който е получена и условията по чл.55 от ЗЗП.
 • В случай, че потребителят упражни правото си по чл.55 на ЗЗП, той следва да изпрати заявление за отказ и след това да върне стоката с ненарушена цялост на опаковката и запазен търговски вид на адреса на магазина на «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД, от който е изпратена. За справка вижте на гърба на гаранционната карта, придружаваща стоката (ако продуктът изисква такава) или в «Контакти» на сайта. «Ес енд Кей Паблик Хелт» ЕООД се задължава да възстанови платените от потребителя суми в срок до 15 дни от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от стоката. Транспортните разходи по връщане на стоката са за сметка на потребителя.

 • 7.2. При явно несъответствие на стоката със заявената или с характеристиките, посочени в страницата, доставчикът възстановява на потребителя цялата платена сума, включително и транспортните разходи, платени от потребителя за придобиване на стоката, съобразно чл.59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 15 дни от получаване на върнатата стоката и ненарушаване на търговския й вид и опаковка или при желание от страна на потребителя и отправено писмено искане я заменя със съответстваща на заявената.

За всяко нарушение на Вашите потребителски права по Закона за защита на потребителите можете да сигнализирате Комисия за защита на потребителите; телефон на потребителя: 0700 111 22 (на стойността на един селищен разговор от цялата страна).

За допълнителни въпроси можете да се свържете с нас на посочените в сайта и-мейл и тел.: 032/623495.


© 2024 S&K Public Health LLC.